It's the singer, not the song

 

Dit product draait om de winst van het waarborgen van een continue uitwisseling van informatie gedurende de gehele looptijd van uw project. De informatie komt samen op een gedeeld projectplatform.

De essentie is de dialoog. De dialoog wordt begeleid door een neutrale en actieve moderator. Deze begeleiding is 75% van het product. Een informatiewebsite kunt u overal kopen, maar ...

It's the singer not the song. Ik, Maarten Vergouwen, ben als moderator betrokken bij uw project.

Als persoon ben ik nieuwsgierig en benaderbaar. Empatisch. Integer. Gericht op het leggen van bruggen, het wegnemen van ruis en het in gesprek brengen van partijen met elkaar. Deze kwaliteit zet ik voor u in. Van al de projecten ken ik alle stakeholders en hun belangen, de gevoeligheden, de inhoud en de essentie.

U staat in contact met alle partijen die relevant zijn voor uw project. Ik zorg er continu voor dat deze partijen hun informatie met elkaar en het publiek blijven delen.

De Projectradar-software maakt dit proces efficiënt. Het digitale afstemmingsprotocol waarborgt de eenheid in benadering, de transaprantie en de zorgvuldigheid bij de totstandkoming en bundeling van informatie.

Met het koppelen van een Projectradar-website en mijn procesbegeleiding aan uw project houden u én al de deelnemende partijen samen elkaar en de omgeving op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. Ik initieer update-rondes en garandeer een zorgvuldige afstemming vooraf.

Ervaar deze doorlopende betrokkenheid tijdens de voorbereiding en uitvoering van uw project. Ervaar het gemak en de winst van de (extra) verbinding. En beleef groeiend vertrouwen. Bekijk de video over het afstemmingsproces

De uitkomst van uw project kan ik niet bepalen. Wel ik ervoor dat uw projectpartners en stakeholders samen tevreden zijn over de communicatie. Dat is altijd winst.Met Projectradar bouwt u vanaf de start van uw project aan stevige bruggen tussen omgevingspartijen. Als vaste communicatieregisseur zorg ik voor u voor continue uitwisseling van informatie, waardoor u uw communicatie doorlopend open, zorgvuldig en efficiënt gecoördineerd weet.

Maak direct een afspraak voor kennismaking.

Lees meer over de voordelen